Politika

Óriási botrány: betörték az önkormányzati képviselő orrát – Ez már messze túl mutat azon, hogy névtelenül mocskolódnak és hazudoznak az Interneten

thepost.hu

Aba város önkormányzata Facebook-oldalán számolt be a bizarr történetről. Még két héttel ezelőtt a Fejér megyei Aba város vezetése olyan információt kapott, hogy egy csoport az augusztus 20-i, ünnepi rendezvény megzavarására készül. Az önkormányzat rendelkezésére álló információi szerint ez a csoport elsősorban olyan emberekből áll, amely a választások óta nem tudja elfogadni, hogy a korábbi vezetést az abai emberek leváltották.

Dr. Mikula Lajos polgármester előzetesen tájékoztatta is a székesfehérvári rendőrkapitányság vezetését a várható rendbontási kísérletről, ezen túl pedig biztonsági szolgálatot bízott meg a rendezvény délutáni, esti biztosításával, mivel arra számítottak, hogy az esti, éjszakai zenei program idején lehet a rendbontás.

Az önkormányzati rendezvénnyel párhuzamosan zajlott egy másik, magán szervezésű esemény, ahol már délutántól ingyenesen lehetett alkoholt fogyasztani. Az előzetes információ végül igaznak bizonyult, mivel rendbontás miatt éjfélkor be kellett zárni az eseményt. Két incidens történt. Az egyik során Nagy Kaszap Ferenc önkormányzati képviselőnek, miközben azon igyekezett, hogy a rendbontás ne fajuljon el, betörték az orrát. A képviselő hivatalos minőségében, polgármesteri megbízás alapján felügyelte a rendezvényt, azaz hivatalos személyként bántalmazták. A feltételezett bántalmazót a rendőrök az információk szerint előállították, de ezen túl egy másik provokált verekedés is kitört.

A közlés szerint a rendőrség megfelelően tette a dolgát, a nap folyamán folyamatos volt a jelenlétük és folyamatos volt ez egyeztetés az önkormányzati vezetéssel, de nem rajtuk és nem is az önkormányzati vezetésen múlott, hogy nem sikerült bajt megakadályozni.


„Sajnálatos, hogy az abai “ellenzék” idáig jutott, hogy már fizikai erőszaktól sem riadnak vissza. Ez már messze túl mutat azon, hogy névtelenül mocskolódnak és hazudoznak az Interneten. ”

– írja az önkormányzat.

Nagy Kaszap Ferenc képviselőre hétfőn orrműtét vár, és az is kiderült, hogy a magán szervezésű rendezvény késő délutáni, esti résztvevői között és az incidensek között van összefüggés.

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top