Politika

Már csak Bulgáriában rosszabb élni, mint Magyarországon

ezalenyeg.hu

Az Eurostat hétfő este tette közzé a 2021-es mérései eredményét, mely a lakosság tényleges fogyasztását mutatja EU-tagállamonként. Magyarország az előkelő második helyet foglalja el a listán, hátulról. Nálunk már csak a bolgárok élnek rosszabbul. Ahogy haladunk, már ott sem sokáig.

 

Annak ellenére, hogy a vámpírkormány szerint Magyarország igenis nagy ütemben fejlődik, a statisztikák pontosan ennek az ellenkezőjét mutatják. Az Eurostat tavalyi mérései azt mutatják meg, hogy mennyit tud elkölteni egy adott személy egy évben árukra és szolgáltatásokra.


magyarok élnek a legrosszabbul, Bulgária után.

Ezt mutatják a számok, amik valós eredményt adnak, hiszen az adatokat a vásárlóerővel korrigálva adták közzé, így tehát jól bemutatják, melyik tagállamban mekkora az anyagi jólét. Luxemburg bizonyult a legjómódúbb országnak, az EU-tagorszákon belül. Magyarország fej fej mellett az utolsó előtti helyre került.

Orbánék 10 éve alatt alig 6% fejlődés.

Ezt onnan lehet tudni, mivel a 2011-es adatok szerint hazánk 64%-ról csupán 70%-ra tudott fejlődni. (A 100% jelen esetben az EU-átlag.) A mérések azt is megmutatják, hogy az utóbbi években, a régióban hogyan fejlődtek a szomszédos országok is. Ezek az eredmények is megdöbbentőek.

  • Románia: 54-ről 82 százalékra erősített,

  • Lengyelország: 73-ról 84-re,

  • Horvátország 62-ről 73-ra,

  • Csehország: 76-ről 85-re,

  • Szlovákia: 75-ről rontott 70 százalékra.

 


Ebből is látszik, hogy országunk csekély erősödése kifejezetten gyengének számít, hiszen minden környező ország lekörözött már minket. kaviárkormány agymosásával ellentétben, a magyarok egyáltalán nem élnek jólKeleti szomszédaink, a románok viszont elképesztő fejlődésen mentek át az elmúlt években.

A felmérés minden magyar számára tanulságos eredményt hozott, annak ellenére, hogy Orbánék propagandagépezete miket igyekszik elhitetni közpénz milliárdokból velünk, a valóság egészen más.

Hazánk nem előre megy, inkább csak igyekszik túlélni.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top