Politika

Nahát: A “halk szavú” Karácsony éppen most zavart le két fülest Orbánnak

balramagyar.hu

Sokan kritizálják a főpolgármestert, hogy nem elég erélyes a kormánnyal szemben. Nos ez a halk szavú fiú épp most zavart le két hatalmas fülest Orbánnak. Mutatjuk:

 

Reagált a főispán-ügyre Karácsony Gergely, aki a Facebookon mélázott kicsit a kormány lehetséges üzenetén:

Főispán. Öblögessük egy kicsit ezt a szót. És értsük meg az üzenetet, amit a kormány üzenni akar azzal, hogy a kormánymegbízottakat eztán majd így kell szólítani.

Karácsony a kicsit később napvilágot látott vármegye-hírek apropóján is írt egy bejegyzést, úgy véli, ha ebben a tempóban megy vissza a kormány az időben, lesz még ebből királyság is.

„Most szólok: a polgármesterek biztos nem lesznek szolgabírók. Tomboló infláció, zuhanó forint, gazdasági- és energiaválság idején ilyesmivel foglalkozni, valahol a szánalmas és a röhejes között van félúton” – írta a polgármester.

Karácsony szerint a kormány másik szándéka jóval messzebb vezet, történetesen az, amely szerint ellentételezés nélkül elveszik a kiemelt fővárosi köztereket Budapesttől, előbb államosítják, majd a fideszes többségű V. kerületnek passzolják a Vörösmarty teret, a Széchenyi teret és a Podmaniczky teret.


„Hogy miért? Csak. Ennek semmi köze a budapestiek érdekeihez. Ehhez a magánérdekeknek van (megint) köze, meg Tiborcz új szállodájának van köze, meg ahhoz az V. kerületi ingatlanhasznosítási gyakorlathoz van köze, amikor bagóért kerülnek a haverokhoz az értékek.

Most még bagó sincs. Ha valaki elveszi más tulajdonát, arra van szó a magyarban: lopás. Amikor ezt erőszakkal teszi, az a rablás. Rablás ez, ha törvényt hoznak róla, akkor törvényesített rablás. Ki következik?

Kinek a tulajdonát veszi el legközelebb a kormány? Ez tehát nem csak Budapest ügye, Budapest nem is hagyja annyiban” – Karácsony hozzátette, hogy mindezek után az önkormányzati választást akkor kell megnyerni, amikor tartják.

via: RTL.hu

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top