Politika

Kérdőívre van szüksége a Belügyminisztériumnak, hogy megtudja, mi a baj az oktatással

Fotó: Balázs Attila / MTI

 Pintér Sándor tárcája anonim módon érdeklődik a tanároknál, a válaszokat pedig beépítik a fejlesztési tervekbe.

Kérdőívet küld a Belügyminisztérium valamennyi pedagógusnak, nevelő-oktató munkát közvetlenül segítő dolgozónak, illetve vezetőnek, amiben a köznevelési rendszer működésének továbbfejlesztési lehetőségeiről fognak érdeklődni – tudta meg a Hvg.hu.

A felmérést júniusban fogják elkészíteni, az intézményekhez az Oktatási Hivatal fogja elküldeni a felület hozzáféréséhez szükséges információkat.


A Belügyminisztérium közleménye szerint a felmérés a biztonságos és rendezett óvodai-iskolai környezettel kapcsolatos elvárásokra, a pedagógusok foglalkoztatására, a gyermekek és a pedagógusok teljesítményének mérésére, értékelésére vonatkozó további lehetséges megoldásokra irányul. A köznevelésben dolgozók válaszait, javaslatait a Belügyminisztérium beépíti az ágazatot érintő fejlesztési terveibe.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top