Politika

Rejtenék, ami még rejthető: Orbánék enyhítenének a vagyonnyilatkozati rendszeren

ezalenyeg.hu

A kaviár-kormány az eddigiekben is gondtalanul lopott és rejtegette vagyonát. Most Orbánék is látják, hogy sokkal több vagyont lehet elpalástolni, ha módosítják a vagyonnyilatkozati rendszert.

 

A salátatörvények benyújtásának királya, Kocsis Máté, büszkén jelentette be, hogy Magyarországon is bevezetik az Európai Parlament vagyonnyilatkozati rendszerét-írja a Népszava.

 

Valójában az igen szigorú vagyonbevallási rendszert lecserélik egy enyhébbre!

A fideszes tolvaj politikusoknak, csak azt kell majd megjelölniük, melyik jövedelmi kategóriába esik a díjazásuk, konkrét összeg megjelölésére nem lesz szükség. Az ingatalnok számát, a családtagok vagyonát szintén el tudják hallgatni teljesen törvényes módon.


Ez azt is jeleneti, Orbánnak és csatlósainak nem kell hónapokat bíbelődni azzal, hogyan is tüntessék el a bizonyítékokat a 14-ik luxusvilláról. Szintén esik a feszültség a pénz szétosztása körül. Nem kell már a családtagok és komák számláin eldugni a vagyont, mivel ezzel a törvénnyel legálissá válhat a pénzrejtés.

 

Fellélegezhet hát a felcsúti és sok más fideszes csicska. Véget érhet a kapkodós vagyonátírások korszaka.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top