Politika

Molnár Csaba: A totális összeomlás szele csapta meg Orbán Viktort, ezért már Brüsszelnél kuncsorog pénzért

Ellenszel.hu

Gulyás Gergely tegnapi kormányinfós bejelentése szerint kétségbeesett próbálkozásra szánta el magát az Orbán-kormány.

 

Nyilvánvaló, hogy Orbán Viktor 12 éves gazdaságpolitikája mára olyan összeomlásba lökte az országot, amin sem a jegybanki kamatemelések, sem a brutális orbáni megszorítócsomag adóemelései nem segítenek. A 12 éve folytatott forintgyengítő gazdaságpolitika, az ország eladósítása, és az uniós pénzek felfüggesztését eredményező kormányzati korrupció olyan mély szakadékba lökte a teljes magyar gazdaságot, ahonnan saját erőből már nincs visszaút.


A DK szerint a totális összeomlás szele csapta meg Orbán Viktort, ezért már Brüsszelnél kuncsorog pénzért. A magyar miniszterelnök belátta, hogy elvesztette az irányítást a forint és a magyar gazdaság felett, kétségbeesésében pedig annál a Brüsszelnél kuncsorog pénzért, amit egy évtizede az ellenségeként kezel.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top