Politika

Orbán Viktor máris aláírta a határvadászok felállításáról szóló rendeletet

Orbán Viktor aláír - Forrás: Fidesz/Facebook

Néhány nappal ezelőtt előbb a parlamentben, majd rádióinterjúban beszélt arról a miniszterelnök, hogy két hónapot adott Pintér Sándor belügyminiszternek egy új határvadász testület felállítására.

 

A Belügyminisztérium keretein belül létrehozandó szervezetről Gulyás Gergely a Miniszterelnökséget vezető miniszter a heti kormányinfón is beszélt.


Orbán Viktor pénteken videóban mondta el ismét, hogy miért tartják szükségesnek a határvadászok toborzását. Közölte, hogy az elmúlt időszakban nemcsak megnőtt az erőszakos határsértések száma, hanem azok sokkal brutálisabbak és agresszívabbak lettek, és mivel számos afrikai ország élelmiszerellátásának biztonsága veszélybe került, tovább nő a migrációs nyomás Magyarország felé. „Ennek előszelét már most érezzük” – jelentette ki. (Borsod24)

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a ReplyLegnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top