Politika

“Ez vérlázító!” — kegyetlenül kiakadt Varju László az orbáni KATA-gyilkos döntéstől

nyugatifeny.hu

Nagyon elege lett.

Az Egyenes Beszéd kedd esti adásában Varju László volt a vendég, aki arról beszélt, “vérlázító és bosszantó volt“, hogy mindössze 2 nap alatt, érdemi párbeszéd nélkül fogadta el az Országgyűlés kormánypárti többsége a katatörvény módosítását. A képviselő arról beszélt, az eva megszüntetése után vezették be a katát 2012-ben, azonban a mostani döntéssel tovább szűkítik a munkavállalók lehetőségeit.

A politikus elmondta, a nyugdíjasokat kizárták az új döntéssel a katázásból, így az ő munkavállalásuk szinte teljesen ellehetetlenül. Varju elmondta, a DK kezdeményezi a törvényjavaslat alkotmánybírósági felülvizsgálatát. Kifejezte, a párt Parragh László kamaraelnök azonnali lemondását követeli.

Amit látunk, mind Orbán Viktor jóváhagyásával zajlik!” — jelentette ki a képviselő. Varju László szerint a kisvállalkozók a jövőben a létfenntartás érdekében a többletköltségeiket kénytelenek lesznek átterhelni a lakosságra, így szerinte végtére az “emberekkel fizetteti meg” a kormány a válság miatt fennálló rossz gazdasági helyzetből fakadó terheket.


(Egyenes Beszéd nyomán) | forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top