Politika

Bepánikolt Németh Szilárd a tüntetésen látható tömegtől, visszaadná a rezsicsökkentést a háború után

nyugatifeny.hu

Megrettent.

Több ízben beszámoltunk a napok óta zajló katatörvény-ellenes tüntetésekről. Szerdán a tiltakozóknak újabb muníciót adott a rezsicsökkentés megvágása, amelynek következtében több százezer családnak növekszik többszörösére a rezsiköltsége augusztustól. A hatalom hazugsága ellen sokan kikeltek, és a tüntetők a kata megvágása mellett emiatt is tiltakoztak, és ma tovább folyik a demonstráció.

A tiltakozásokat látva Németh Szilárd gyorsan mentegetőzni kezdett a HírTV-ben. A rezsibiztos arról beszélt, “ha eljön a béke”, visszaállítják a rezsicsökkentést. “Én egyben viszont biztos vagyok, hogy az árak egy pillanat alatt nem fognak visszaesni, de akkor már van lehetőségünk arra, hogy a béke tekintetében gondolkozzunk” — mondta, majd azt állította valamiféle “kompenzáción” dolgoznak.


forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top