Politika

Fekete-Győr: Hagyja abba a kormány a magyarok komplett hülyének nézését!

Az augusztustól fizetendő “lakossági piaci gázár”, ami a hazug vámpírkormány állítása szerint a piaci árhoz képest még mindig egy védett, rezsicsökkentett ár, valójában jóval magasabb, mint a legtöbb európai ország valódi piaci ára.

Ilyen, amikor megvédik a rezsit?!

– tette fel a kérdést a Momentum országgyűlési képviselője, Fekete-Győr András. Az Átlátszó cikkét alapul véve ugyanis összehasonlította a gáz “átlagfogyasztás” feletti, 747 forint/m3-es “lakossági piaci árát” más európai országok nem rezsicsökkentett áraival.

  • Pozsony 222,82 forint;
  • Bukarest 264,59 forint;
  • Zágráb 219,68 forint;
  • Belgrádban 137,57 forint.
  • Párizs: 450,7 forint;
  • Berlin: 587,55 forint;
  • Brüsszel: 517 forint.

Utóbbi három már csak azért is érdekes, mert a csak kormányzati csicskasajtót olvasók azt hihetik, hogy a hanyatló nyugaton már beütött az energia-apokalipszis.

Ehhez képest fizettetnek velünk Magyarországon az “átlagfogyasztás” felett 747 forintot köbméterenként úgy, hogy közben állításuk szerint megvédtek minket, legyünk hálásak. Az a kérésünk, hogy a kormány hagyja abba a magyarok komplett hülyének nézését és mentse meg honfitársainkat az elszegényedéstől!

– zárta bejegyzését Fekete-Győr.



forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top