Politika

A balatoni Fidesz-polgármester bejelentette: nem tágítanak, csak azért is megrendezik a tűzijátékot

nyugatifeny.hu

Erre van pénz.

Keszthely újdonsült polgármestere és egyben a környék korábbi országgyűlési képviselője Facebookján jelentette be, a jelenlegi gazdasági nehézségek ellenére sem mondják le a tűzijátékot Keszthelyen. Mint ismert, országosan valódi mozgalom nőtt ki az augusztus 20-ai tűzijáték lemondásából, helyette több helyen a lakosság megsegítésére költik a fennmaradó pénzt a jelenlegi ínséges időkben.

Keszthelyen lesz tűzijáték augusztus 20-án. Ez régi hagyomány, amit nem kívánunk megszüntetni. Szilveszterkor nem, de augusztus 20-án Keszthelyen a tó felett lesz tűzijáték. Megfontoltan kell gazdálkodnunk, de 500 ezres megállapodásunk van, ami még kigazdálkodható egy olyan eseményre, amit sok ezren szoktak megnézni” — írta a településvezető.


(Manninger Jenő/Facebook) | forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top