Belföld

Gyurcsány Ferenc: Orbán Viktor náci szövege kiír bennünket a becsületes népek világából

Címlapkép: MTI/Máthé Zoltán - szmo.hu

Páriák leszünk. Erkölcstelen nemzet. Senkik a valakik földjén – írta a DK elnöke.

Három év után először beszélt Tusnádfürdőn Orbán Viktor szombat délelőtt. A kormányfő a körülbelül egyórás beszédében többek között azt mondta: az internacionalista baloldal csele, hogy Európában eleve kevert népesség él, de szerinte ez szemfényvesztés.

”Van, ahol európai és Európán kívüli népek keverednek, és ahol európai népek keverednek, mint a Kárpát-medence. Mi nem vagyunk kevert fajúak és nem is akarunk azok lenni” – fejtette ki a kormányfő.

A beszédben elhangzottakra szombat délután már több ellenzéki párt és politikus is reagált, vasárnap délelőtt pedig Gyurcsány Ferenc is hosszabban értekezett erről a Facebook-oldalán. A Demokratikus Koalíció (DK) elnöke szerint a miniszterelnök „tegnapi náci szövege kiír bennünket a becsületes népek világából”.



„Orbán Magyarország tragédiája. Belehalunk, ha így marad. Páriák leszünk. Erkölcstelen nemzet. Senkik a valakik földjén” – írta a politikus, aki szerint „ki ura és nem szolgája akar lenni népének, az nem vezetőnk, hanem ellenfelünk”.

„Aki vele tart, a semmibe megy” – összegzett az egykori miniszterelnök.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top