Politika

Dobrev Klára az összes EP-képviselőnek elküldte Orbán tusványosi náci dumáját (+videó)

nyugatifeny.hu

Azt, ami “véletlenül” kimaradt a nemzetközi összefoglalóból.

Deutsch Tamás, a Fidesz EP-képviselője csak cenzúrázva merte elküldeni az európai parlamenti képviselőknek Orbán Viktor hétvégi beszédét. Az általa küldött összefoglalóból kimaradt Orbán fajelméleti fejtegetése, ami Európában és általában a nyugati civilizációban is vállalhatatlan lenne – hívta fel a figyelmet hétfőn Barkóczi Balázs, a DK szóvivője.

Barkóczi elmondta: a DK ahol tud, segít, ezért Dobrev Klára az összes európai parlamenti képviselőnek elküldte a beszédből azt, amit Orbánék nem mertek.

“Orbán többé Európában sem ölthet báránybőrt, az európai politikusok ma reggelre szóról szóra és betűről betűre ismerik a magyar miniszterelnök véleményét a fajok keveredéséről.

A DK szerint a fideszes Mein kampf csak tovább mélyíti az Orbán és Európa közti szakadékot, amivel távolabb kerültünk attól, hogy Orbán Viktor rendszere bármilyen uniós forráshoz jusson.”

– jelentette ki Barkóczi Balázs.


forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top