Politika

Dobrev Klára: Mindenki tisztában van vele, hogy ez már kapkodás, a vég kezdete

nyugatifeny.hu

Végéhez ért a pávatánc.

Közösségi oldalán reagált Orbán Viktor romániai ámokfutására a DK európai képviselője, Dobrev Klára.

“Senki sem lepődik meg azon, hogy a külföldi sajtó telis-tele van Orbán vállalhatatlan fajelméleti kijelentésével. Az sem érdekes már, vajon számolt-e Orbán ekkora felháborodással, vagy csak a „sajátjainak” akart bemondani egy minden eddiginél nagyobb gyalázatot.

A magyar miniszterelnök talán úgy véli, előre menekül, eközben hatalommániájával magával rántaná az egész országot. Európai parlamenti képviselőként értetek, az országért dolgozom.

Megszámolni sem tudom már, hányszor mondtam el külföldieknek, hogy Orbán nem egyenlő Magyarországgal. Van itt egy másik Magyarország is, amely homlokegyenest másképp gondolkodik, amely békeszerető, amely tiszteli mindenkiben a másik embert.

De a pávatánc, hogy mást mondunk hazafelé és megint mást külföldön, a végéhez ért. Az egész világ, és benne mi magyarok immár átlátunk Orbán szövegein.


Tisztában vagyunk azzal, hogy ez már kapkodás, a vég kezdete. Ezért maradunk nyugodtak. Ezért készülünk.”

– jelentette ki Dobrev Klára.

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top