Politika

Durva: több ezren osztják a levelet ami Novák Katalinnak szól

thenews.hu

Talált, süllyedt.

„Tisztelt Köztársasági Elnök Asszony! Félig szír, félig magyar származású magyar állampolgárként a magyar miniszterelnök 2022. július 23-i tusványosi beszédével kapcsolatban a következő kérdésekkel fordulok Önhöz, aki kifejezi a nemzet egységét”

– írta egy férfi nyílt levélben Novák Katalinnak.

Nassli Viktor a magyar miniszterelnök tusványosi náci beszédje kapcsán fordult a köztársasági elnökhöz, amelyben Orbán arról beszélt, hogy “nem akarunk kevert fajúak lenni”.

A férfi a levélben azt kérdezi Nováktól, hogy ő félig szír, félig magyarként “kevert fajúnak” számít-e, és ha igen, ez mit jelent számára, szükséges-e

megkülönböztető jegyeket

viselni-e magán. Az is érdekli, hogy tudja-e valahogy magyarítani magát, és a gyerekei is még “kevert fajúak-e”.

“Milyen felülvizsgáló szervhez fordulhatok, amennyiben a magyar miniszterelnök nyilvánosan elhangzott szavait a személyem elleni uszításnak ítélem?”

– tette fel a kérdést.


“Azért szorulok eligazításra, mert sajnos fajelméleti kérdésekkel ez idáig behatóan nem foglalkoztam, de történelmi ismereteim alapján súlyos aggodalom van bennem származásomat illetően a magyar kormány vezetőjének álláspontjával összefüggésben”

– zárja sorait.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top