Politika

Ettől megfagyott a levegő: nagyon durva választ adott Orbánéknak az ismert magyar híresség

thenews.hu

Rámutatott a Fidesz álszentségére.

“Európának az a része, ahol a népek összekeverednek az Európán kívül érkezőkkel, az kevert fajú világ, és mi nem akarunk kevert fajúvá válni… Eljön majd az idő, amikor a nyugati határainknál meg kell állítani azokat, akiket nem akarunk beengedni – Schengen ide, Schengen oda”.

– mondta Orbán Viktor Tusványoson.

A fenti mondatok azóta hatalmas belháborodást keltettek, Hegedüs Zsuzsa miniszterelnöki megbízott lemondott miatta a pozíciójáról, Gyurcsány Ferenc szerint a beszéd kiír bennünket a becsületes népek világából, sőt, még az erdélyi magyarok is megszólaltak.

Vágó István, a DK elnökségi tagja csattanós választ adott a képre. Szerdán a Ferencváros ugyanis 4-1-re legyőzte a Slovan Bratislava szlovák csapatot a Bajnokok Ligája selejtezőjében, amire több fideszes politikus, köztük Orbán is gratulált a csapatnak Facebook-oldalán.

“A képen a pozsonyi győzők… Gratulálok, Ferencváros!”

– írta Vágó, és bemásolta a miniszterelnök “kevert fajokról” összehordott mondatait.


forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top