Politika

FRISS: 6 vidéki nagyváros üzeni Orbánnak, elég volt az emberek kicsinálásából

thepost.hu

Alakul az ellenállás.

Országszerte

6 nagyvárosban szerveznek tüntetést

a katatörvény módosítása miatt, amelyet hétfő késő délután írt alá Novák Katalin. A módosított törvény ellen Szegeden és Nyíregyházán tartanak demonstrációt, kedden Győrben és Debrecenben, szerdán Egerben, csütörtökön pedig Pécsen kerül sor a tiltakozásra.


A mai nap során hídblokádot tartottak a tüntetők a futárok által szervezett megmozduláson, majd a Kossuth Lajos térre, a Parlament épülete elé vonultak. A tüntetésen levelet írtak Orbán Viktornak, amelyben a rezsicsökkentés megnyirbálásának visszavonását, illetve a katatörvény átszabásának halasztását kérték a miniszterelnöktől. A petíciót Jámbor András ellenzéki képviselő vitte be az Országgyűlés ülésére.

Az elmúlt 1 héten folyamatosan zajlottak a tüntetések országszerte, Budapesten pedig több ízben blokkolta a forgalmat a tiltakozó tömeg. A demonstrációk a következőkben is folytatódnak, és nagy eséllyel tovább fokozódik az elégedetlenség a rezsicsökkentés megnyirbálását követően.

(hang.hu nyomán) | forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top