Politika

Óriási a titkolózás: hetekre elhagyja Orbán Magyarországot

thepost.hu

Kivette éves szabadságát a miniszterelnök, hétfőtől nem dolgozik.

Vélhetően idén is Horvátországban tölti majd nyaralását Orbán Viktor miniszterelnök, miután – ahogyan azt az Azonnali megtudta – a kormányfő hétfőtől kivette évi rendes szabadságát.

Úgy tudni Orbán egy, vagy két hétre utazik majd el, nevüket el nem áruló, belső források szerint, abból az okból, hogy a választási év fáradalmait kipihenje.

Két éve, a koronavírus kitörése után ugyan a miniszterelnök a Balatonon való nyaralásra buzdított mindenkit Facebookon a belföldi turizmus fellendítése céljából, és ki is jelentette,

“idén több Balaton, kevesebb Adria” kell,


azért a lap akkor rájött, hogy 2020-ban is az Adrián vitorlázott.

Orbán és családja ezt hosszú évek óta megteszi, bár a szabadságot a kormányfő inkább augusztus közepére szokta időzíteni. Az Azonnali most is kereste Havasi Bertalant, Orbán titkárát az értesüléssel kapcsolatban, de választ még nem kaptak.

(azonnali.hu / 168.hu) | forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top