Politika

Utálják a magyarokat külföldön – nem akármiről suttognak

thepost.hu

Magyarország Orbán miatt elszigetelte magát a civilizált nemzetek sorából.

Dobrev Klára hosszabb bejegyzésében reagált Magyarország jelenlegi helyzetére. A Demokratikus Koalíció EP-képviselője Facebook-oldalán közzétett bejegyzésében hangsúlyozta, hogy Orbán Viktor miatt került az ország kilátástalan helyzetbe, ám sajnos a miniszterelnök árnyéka minden magyarra rávetül. Mint írta, “Magyarország elszigetelte magát a civilizált nemzetek sorából. Mi azonban tudjuk, hogy ezek a vérfagyasztó mondatok nem Magyarország egészére, hanem csak annak vezetőjére vonatkoznak, még ha a keserű pirulát mindannyiunknak kell is lenyelni”.

Dobrev Klára hangsúlyozta: Orbán a Karmelita-kolostorból már régen elveszítette minden kapcsolatát a külvilággal.

A politikus bejegyzésében kiemelte, “nekünk, magyar demokratáknak, most arra van a legnagyobb szükségünk, hogy vigyázzunk Magyarország hírnevére, hiszen van egy másik, egy jobb Magyarország is! Vigyázzunk egymásra, vigyázzunk barátainkra, vigyázzunk szövetségeseinkre, idehaza és külföldön! Vigyázzunk erre a gyönyörű országra, és készüljünk!”.

Dobrev Klára bejegyzését változtatások nélkül közöljük:

“Miközben Orbán – értelmetlen harcát az EU-val egy pillanatig sem szüneteltetve – EU-s milliárdokért könyörög, Goebbelst idéző náci alapvetésével azt „érte el”, hogy a luxemburgi kormány szerint a civilizáció alapvető normáit sértette meg. Valamikori legfőbb szövetségesünk, a finn kormány szerint

Magyarország elszigetelte magát a civilizált nemzetek sorából.


Mi azonban tudjuk, hogy ezek a vérfagyasztó mondatok nem Magyarország egészére, hanem csak annak vezetőjére vonatkoznak, még ha a keserű pirulát mindannyiunknak kell is lenyelni. Az elmúlt 12 év megtanított bennünket arra, hogy Magyarország miniszterelnöke, mint egy félrenevelt kisóvodás, minden kudarcért valaki mást hibáztat, ő persze soha nem tehet semmiről.

Orbán a Karmelita-kolostorból már régen elveszítette minden kapcsolatát a külvilággal.

Talán tényleg nem is érti, hogy a megszorítások, magyarok millióinak a kilátástalanságba taszításának, a száguldó inflációnak, a rohamosan gyengülő Forintnak, az egyre súlyosabb üzemanyaghiánynak egyetlen oka van: saját maga, a minden tudást nélkülöző, öntelt gazdaságpolitikája.

Magyarország hírneve az elmúlt fél évszázadban soha nem volt annyira rossz, mint manapság,

és ez sajnos nem csak Brüsszelből, hanem a Holdról is látszik.

Nekünk, magyar demokratáknak, most arra van a legnagyobb szükségünk, hogy vigyázzunk Magyarország hírnevére, hiszen van egy másik, egy jobb Magyarország is! Vigyázzunk egymásra, vigyázzunk barátainkra, vigyázzunk szövetségeseinkre, idehaza és külföldön!

Vigyázzunk erre a gyönyörű országra, és készüljünk! Készüljünk, mert ez a lidérc a végéhez közeleg. Akkor megmutatjuk Magyarországnak, hogy lehet becsületesen, szakszerűen, odafigyelve, együttérzően kormányozni.


Ezért vigyázunk és ezért készülünk!”

— fogalmazott Dobrev Klára.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top