Politika

Nem hiszed el: Lázár János a saját sofőrjét indítja a nyíltan ellenzéki polgármester ellen

thepost.hu

Meg is fenyegette azokat, akik nem kérnek a sofőrből.

Időközi polgármester- és képviselő-testületi választást tartanak vasárnap a Csongrád-Csanád megyei Mártélyon is, írta meg a szegeder.hu.

A polgármesteri posztért két független jelölt indul: Ambrus István és a települést 2019 óta irányító Putz Anita. A hat képviselői posztra tizenöt független jelölt közül választhatnak a Tisza-parti falu lakói.

A mintegy ezerháromszáz lakosú községben azért kell időközi önkormányzati választást tartani, mert április 27-én a képviselő-testület a feloszlásáról döntött. Akkor a testületben többen is arról panaszkodtak, hogy azért nem kapnak állami támogatásokat, mert Putz Anita polgármester

nyilvánosan az ellenzéket támogatta

a választásokon.

“Régi munkatárs új szerepben”


– mutatta be Lázár János a vasárnapi időközi-választásokon Putz Anita ellen induló Ambrus Istvánt. Nem véletlen a bensőséges bemutatás: a HódPress ugyanis kiderítette, hogy Ambrus nem más, mint Lázár

korábbi sofőrje.

Információk szerint Ambrus István azonos azzal az Ambrus Istvánnal, aki 2012. június 18-ától, mint személygépkocsi-vezető munkaviszonyban állt a Miniszterelnökséggel, és egészen Lázár János miniszterségének a végéig a Miniszterelnökség alkalmazottja volt.

“Közel két évtizede ismerem Ambrus Istvánt, aki kiváló barátom, ugyanakkor nagyszerű munkatársam is volt.”

– írta róla Lázár, csak azt felejtette ki, hogy a “nagyszerű munkatárs” a sofőrje volt.

Egy rádióinterjúban aztán még tovább ment a támogatással, sőt, gyakorlatilag megfenyegette Mártélyt:

„Ha azt akarják, hogy Mártélyon ne csak adósság, hanem pénz is legyen, akkor Ambrus Istvánra kell, hogy szavazzanak. Mert azt szeretném világossá tenni, és egyértelművé tenni, hogy olyan polgármesternek, aki csődbe vitte a települést, tele van adóssággal, és lehetetlenné tette Mártély életét, a kormány nem fog segíteni.”

– monsta Lázár.


Arra vonatkozóan, hogy miért van tele adóssággal a település, illetve miért nincsenek fejlesztések, a Lázár János által közzétett videórészlet konkrétumot nem tartalmaz, Putz Anita viszont még áprilisban közzétette a leadott pályázataik összegzését, amelyből az derül ki, hogy azok jókora részét

elutasította a kormányzat,

főként a fejlesztési projekteket nem támogatta a kormány.

(via szegeder.hu/Népszava) | forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top