Politika

“Bukás lesz, durva bukás!” — Orbán olyan kemény oltást kapott Varga Zoltántól, hogy csak úgy sistereg

nyugatifeny.hu

Százak osztják a bejegyzést.

Százak osztják Varga Zoltán legutóbbi Facebook-bejegyzését, amelyben az elmúlt hetek történéseire reagál a DK politikusa.

A bejegyzést változtatás nélkül közöljük:

Ne szépítgessük, a Kedves Vezető lehet meggárgyult. Nem tudni, bár jártunk már így a föld nevű sárgolyón, nincs ebben nagy csoda.

Caligula például a lovát nevezte ki – ez mondjuk nem is olyan egetrengető marhaság, mert a ló amúgy egy végtelenül intelligens lény, ellentétben a mi hősszerelmes, nemzeti Brad Pitt-klón mangalicaszerelőnkkel, aki, nos…hát maradjunk annyiban, hogy nem az agya miatt szeretnek a népek, de akié már gyakorlatilag a teljes energia és bankszektor, és akinek a zsebébe csenget Orbán hányadék és végtelenül hazug energiaár-emelésének minden második forintja is, de aki a nevét még mindig csak kinyújtott nyelvvel koncentrálva tudja odarajzolni a legutolsó százmilliárdos koncessziós szerződés alá is – szóval anno egy lovat nevezett ki Caligula kormányzónak, meg fel is gyújtogatták Rómát más szintén hibbant percemberkék, de ez már egzotikus történelem, míg a mi Kedves Vezetőnk maga a klinikai valóság.

Arról most nem értekeznék, hogy alig 4 hónapja még a csapból is azt búgta emberünk, hogy azért kell az ő kleptokráciáját hatalmon tartani, mert akkor lesz gáz, meg olcsó benzin legalább 15 évig, nem véletlenül ragadt a nyelve a másik félőrült, Putyin seggé….hajaj!….hátsójába!


A nép, az istenadta megszavazta. Hátha egyszer életében nem hazudik.

Hazudott.

Tán a legnagyobbat, pedig addig sem volt alacsonyan a hazugságmérő.

Az infláció az egekben, üzemanyag szintén, de legalább nincs is, a megemelt gáznak csak az ÁFA-tartalma nagyobb (lesz) mint az eddigi gázszámla, pedig az sem volt kevés, ez a félnótás meg kiáll és azt mondja huncut kis mosollyal, hogy aki nem bírja az éppen bekövetkező, Vlagyivosztok-alsóra jellemző posztszovjet viszonyokat, az tán keressen többet!

Így! Pacekba, bele néhány millió éppen éhezni, majd rövidesen megfagyni készülő, eddig mentális-jobbágysorban tartott magyar képébe!

Majd kapja-fogja magát beül az aranyáron vett és fenntartott állami luxusgépbe, elrepül a másik futóbolond Trump vacsorájára, ahol 128. senkiként, egy szőnyegárus előtt és egy paplangyártó mögött, némi kis apróért kap egy mikrofont és a helyben szervezett, nagyjából tucatnyi szájtáti, meg a termet éppen zárni készülő, unatkozó takarítószemélyzet előtt beszél zagyvaságokat.

Olcsón megúszta, neki semmibe nem került, a hálás magyar nép viszont kicsengetett érte tokkal-vonóvak-kerozinnal-vacsorával-személyzettel-luxus kecóval vagy

100 milliócskát.

Hát, nekünk is k*rvára megérte.

Majd hazalibbent gyors kormányülés vagy mifene – gondolom, kellett „dógozós” fotó a karmelitából a propagandának – majd egy huszáros vágással már az Adriáról jelentkezett be, ahol éppen vásári bohócnak öltözött – ki volt az a marha stylist, aki szerint a nyaraláson törpe-pálmafának szoktak öltözni a népek? – majd közölte az elképedt magyarsággal, hogy lerobbant a motorcsónakja. Mit ne mondjak könnyes szemmel olvastam a hírt és nézegettem a fotókat. A röhögéstől!

Hogy azt hiszik, mi azt hisszük, hogy miután a honvédség éves kerozinkészletét nagyjából pár nap alatt elégetve körberepülte a földet, elhisszük neki, hogy egyszerű kis diktátorként, mint valami NER-es Kádár János a balatonaligai pártüdülőben, egy koszlott kis csónakon romantikázik.


Ja! Csak ott a gebasz pubi, hogy nagyjából sejtjük – tudni nem tudhatjuk, mert nálad már a legkisebb szellentés is 30 évre államtitok – hogy a stáb, aki meg mindezt a szívfacsaró, nagyon emberi életképet – haha! Vicceskedtem! – felvette-rendezte-védte-tököm tudja mit böngyörkészett még rajta, meg annyiért volt „véletlenül” a helyszínen, amennyiből egy Spielberg-film évekig tartó forgatása is bőven kijönne.

Nem tudom mi van ott, de azt látom, hogy valami nagyon elszabadulhatott fenn a toronyban, és kalamol mindent, amit talál, ha bárki is azt gondolja, hogy a közelgő teljes összeomlást néhány teljesen stupid, előre megkoreografált-beállított posztkádári vágóképpel meg lehet állítani!

Nem lehet.

Bukás lesz.

Durva bukás!

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top