Politika

DK: Nincs vége, Orbánék az év végén újra brutálisan emelhetik az áram árát (+videó)

nyugatifeny.hu

Mi lesz itt?

Árampiaci szakértők szerint az év végére újabb brutális áramáremelkedés jöhet — hívta fel a figyelmet Arató Gergely, a DK országgyűlési képviselője szerdán. Hozzátette: a már most is megduplázott áramárakhoz képest, decemberre további két és félszeresére, összességében tehát ötszörösére emelkedhet az áram ára.

“Ha ez így van, akkor ez a rezsiemelésnek egy újabb brutális hullámát jelenti, ami sok millió magyar ember számára fog megoldhatatlan gondot okozni.

A Demokratikus Koalíció azt követeli, hogy a kormány

ne emelje további két és félszeresére az áram árát,

hanem fejezze be a titkolózást, és hozza nyilvánosságra, hogy milyen áron szerzi be az MVM a villamosáramot, és hozzák nyilvánosságra azt, hogy a kormány, milyen módon állapítja meg az áram árát, amit ki kell fizetnie a magyar embereknek!”

— mondta Arató – hozzátéve, hogy több millió magyar ember kerülhet az eddiginél is nehezebb és kilátástalanabb helyzetbe a kormány rezsinövelés miatt.


Videó:

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top