Politika

Nem tudták eltitkolni: Maga Orbán is megijedhetett a rezsiáraktól, a hatvanpusztai birtokán már saját áramforrással készül a télre (+fotók)

nyugatifeny.hu

Miközben az ország másik fele rettegve várja az első számlákat.

Korábban több alkalommal is beszámoltunk arról, hogyan épül-szépül Orbán Viktor grandiózus hatvanpusztai birtoka, amelynek a létezéséről is hallgat a kormánysajtó, sőt, még a dróntörvényt is átírták miatta, nehogy képeket lehessen közölni a hihetetlen összegből épülő, rongyrázó birtokról.

Most kiderült, hogy egy hatalmas napelemparkot is építenek a miniszterelnök birtoka mellé. Nem csoda, hiszen a 6000 négyzetméteres komplexum áramellátása ilyen rezsiárak mellett nem lehet olcsó.

Ahogy Hadházy Ákos is írja a leleplező posztjában, úgy látszik, Orbánéknak már megérkezett a napelemre a támogatás, amire a szegényebb rétegek hónapok óta várnak, miközben a kormány az erkélyre telepített napelemek használatát is tiltja.

A képviselő posztját és a képeket itt nézheted meg:

“Ezt a napelem parkot telepítette le a miniszterelnöki család a hatvanpusztai grandiózus kastély komplexuma sarkába. Gondolom, szerencsére nekik már megérkezett a támogatás, amit több tízezer család sok hónapig hiába várt…

Így már mindenki megnyugodhat, aki a 6000 négyzetméteres luxus birtok tulajdonosát féltette a durva energiaár emeléstől. A libsibolsik is csak óbégathatnak, hiszen mindenki láthatja, hogy a bölcs elnök úr milyen nagyon zölden gondolkodik. Ő csak tudja, hogy az igazi rezsicsökkentés a megújuló energiaforrások használata”


forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top