Politika

Takarítsák el azt a gazembert! — Bayer Zsoltnak eldurrant az agya, kikelt az egyik bíró ellen

nyugatifeny.hu

Megszólalt a Fidesz kultúrbarbárja.

“Akkor “propagandisztikusan” kijelentem: Vasvári Csaba egy gazember, akinek semmi keresnivalója nincs a bírói pulpituson.

Takarítsák el onnan!

— írta mikroblogján a tőle megszokott kulturáltsággal és érzékenységgel a kormány kitartott főpublicistája, Bayer Zsolt.

Múlt héten megírtuk, hogy Vasvári Csaba, a Fővárosi Törvényszék bírája egy interjúban arról beszélt, a kormánypárt rendszeresen túllépi hatáskörét, hogy a bíróságokat befolyásolja. Bizonyára ez a kijelentés csaphatta ki a biztosítékot a Fidesz 5-ös számú párttagkönyvének tulajdonosánál, aki igaz demokrata módjára rögtön

ki akarja rúgatni a jogászt a tényközlése után.

Miután Vasvári felszólalt a Fidesz véleménydiktatúrája ellen, teljes pályás letámadást indított Vasvári ellen a propagandamédia, amelynek állítása szerint a bíró évek óta kormányellenes lázítást végez, sőt, szerintük a 2006-os őszi autógyújtogató, Molotov-koktélos zavargások idején jogtalanul helyezett letartóztatásba agresszív zavargókat. Az Origo egyenesen a “gyurcsányi terror bírájá“-nak nevezte őt.


A fröcsögő irományok keletkezését követően az Országos Bírói Tanács közleményben cáfolta azok állításait.

{E}gy bíró személyét ért propagandisztikus támadásnak egy modern, európai jogállamban nincs helye!

— hívták fel a figyelmet.

(Bádog — Bayer Zsolt blogja/Nyugati Fény) | forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top