Politika

Kálmán Olga durván kiakadt az Állami Számvevőszékre: Megírta, mit gondol a legújabb agymenésükről

nyugatifeny.hu

Az ÁSZ úgy gondolja, túl sok nő tanul a felsőoktatásban.

Mi is megírtuk, hogy az Állami Számvevőszék egy tanulmányban arra jutott, hogy túl sok nő tanul a felsőoktatásban, és emiatt kevesebb gyerek fog a jövőben születni.

Kálmá Olga, a DK országgyűlési képviselője reagált az újabb agymenésre, és megírta a kormány, mit gondol róluk:

“A nők érdekeltek abban, hogy a férfiak jól teljesítsenek, és sikeresek legyenek. Amennyiben a fiús tulajdonságok kibontakoztatása hátrányt szenved, az gazdasági károkat okoz. A túl sok diplomás nő miatt csökken a házasságok száma és a gyerekvállalás.- olvasható az Állami Számvevőszék friss tanulmányában.

Drága Orbán-kormány összes macsó tagja, és zsebkutatója! Attól, hogy ennyi hülyeséget írogattok össze, még az igazság az igazság marad:

MIATTATOK menekülnek el

az országból a fiatalok, MIATTATOK nem mernek tervezni és gyermeket vállalni, és senki nem okozott még annyi gazdasági kárt ennek a hazának, mint TI. És ezen az sem segít, ha mi nők mosogatás, pelenkázás és lecsófőzés közben ezerrel drukkolunk nektek, hogy a lopás helyett sikerüljön végre kormányozni. Mert képtelenek vagytok rá.”


forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top