Politika

Mi történik? Menczer Tamás nagyon aggódik a jogállamiság helyzete miatt

nyugatifeny.hu

Nem a magyar miatt.

Hollandia külügyminisztere egy interjúban megtámadta Magyarországot, közölte a Külgazdasági és Külügyminisztérium kétoldalú kapcsolatokért felelős államtitkára a közösségi oldalára feltöltött keddi videójában.

A videóban Menczer Tamás közölte, hogy Wopke Hoekstrának akkor lenne célszerű Magyarországgal foglalkoznia, ha a saját országában sikerült rendet tenni.

Menczer megemlítette, hogy Hollandiában nagy arányban kapnak fenyegetéseket az újságírók, a migrációs államtitkárnak le kellett mondania, és az állam több családot vádolt meg adócsalással 2012 óta.

Az államtitkár ezekre az okokra hivatkozva azt mondta, nagyon aggódik a holland jogállamiság helyzetével kapcsolatban, és elvárható lenne, hogy az Európai Parlament azonnal rendkívüli ülést hívjon össze, valamint jelentést készítsen a holland jogállamiság állapotáról.


forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top