Politika

FRISS: Mészáros Lőrinc elképesztő dologgal lepte meg Várkonyi Andreát

nyugatifeny.hu

Dúl a szerelem.

Ma van Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea első házassági évfordulója, mely alkalomból az egykori műsorvezető Facebook-oldalán emlékezett meg. Mindezek alapján jól látható, hogy a Fidesz-közeli nagyvállalkozó egy páratlan virágcsokorral kedveskedett feleségének.

Várkonyi Andrea a közelmúltban a Hot! magazinnak megnyilatkozva jelezte, saját erejéből jutott el oda, ahol most van:

“Szerelemben, szeretetben élünk, és mindketten izgatottak vagyunk, mert közeleg a házassági évfordulónk! A férjem meglepetéssel készül; azt kérte, hogy azon a hétvégén ne csináljak programot, tegyem magam szabaddá! Régebben nem nagyon tudott titkot tartani, de mostanra már belejött, úgyhogy valószínűleg tényleg csak aznap fogom megtudni, mivel készül”.


Egy másik interjúban Várkonyi Andrea arról is szólt, hogy ugyan korábban erre nem volt képes, de mióta megismerte Mészáros Lőrincet

“csak ráhajtom a fejem a mellkasára, és mint a kisbaba, úgy alszom”.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top