Politika

Orbán hibája, hogy mostantól már az üres rántotta is luxus lesz a magyar családoknak

ezalenyeg.hu

A magyarok érdekében adó- és áfacsökkentésre lenne haladéktalanul szükség, de a Fidesz-kormány nem az emberek érdekében cselekszik, hanem egyenesen velük fizettetik meg a saját bűneik árát – írta közleményében Kálmán Olga, a DK frakciószóvivője.

 

Szakértők figyelmeztettek, hogy év végére a tojás darabja is száz forintra drágulhat majd. A nyerstej literje 56 százalékkal drágult az utóbbi 1 évben, és ez az ár is csak felfelé kúszik, ennek megfelelően pedig a desszertekről is le kell mondani a jövőben, mert megfizethetetlenek lesznek.

A Demokratikus Koalíció figyelmeztet mindenkit, hogy Orbán hibája, ha mostantól már az üres rántotta is luxus lesz a magyar családoknak.


Kálmán Olga, a DK frakciószóvivője szerint a tej és a tojás is a legalapvetőbb élelmiszerek közé tartozik a legtöbb háztartásban, de a kormánynak sikerült elintézni, hogy a régen mindenki számára elérhető, olcsó ételek már luxuskategóriásnak számítanak. Amíg Orbán van, addig itt lesznek velünk a megszorítások, adóemelések, az infláció és rezsiemelés is.

A magyarok érdekében adó- és áfacsökkentésre lenne haladéktalanul szükség, de a Fidesz-kormány nem az emberek érdekében cselekszik, hanem egyenesen velük fizettetik meg a saját bűneik árát.

(MTI OS) | forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top