Politika

Menczer Tamás megsértődött a szlovák külügyminiszterre, mert csúnyát mondott Orbánról

nyugatifeny.hu

Kiakadt.

Rastislav Káčerről már sokszor kiderült – think thank-vezetőként, nagykövetként és külügyminiszterként is – hogy nem szereti a magyarokat

– így reagált Menczer Tamás külügyi államtitkár arra, hogy a szlovák külügyminiszter azt nyilatkozta, a magyar kormánytól hallott szankcióellenes érvek gyakran megegyeznek azokkal, amelyeket a Kreml propagandája használ az információs háborújában.

Menczer úgy fogalmazott,


„ezt mi sajnáljuk, de tudomásul vesszük. Azonban mi a provokációinak nem ülünk fel, a V4-es szövetség erejét megőrizzük, ezt lerombolni Rastislav Káčer sem tudja. A magyar kormány mindig a magyar érdekeknek megfelelően cselekszik, mi a béke pártján állunk, azonnali tűzszünetet és békét akarunk, akkor is, ha Rastislav Kácernek ez nem tetszik.”

Káčer arról is beszélt az interjúban, és a bejegyzés második felében erre reagált Menczer, hogy a V4-ek gyakorlatilag most V3+1-ként működnek, és Magyarország a plusz 1. A cseh külügyminiszter is úgy nyilatkozott korábban, hogy a V4-ek

Orbán miatt nem működnek,

a lengyel miniszterelnök pedig új együttműködés kidolgozásával mentené a helyzetet.


(via hang.hu) | forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top