Politika

Kimondták: Orbán bukásához durva eszközök kellenek

Pestibulvar.hu

Az ellenzéki szavazók többsége már kimondja azt, amit az ellenzéki pártok még nem mernek.

Az Orbán-kormány nem váltható le demokratikus eszközökkel az ellenzéki szavazók csaknem fele szerint – derül ki a Republikon Intézet által végzett felmérésből, melynek eredményét a Népszava tette közzé. A kutatás arra is rávilágít, hogy az ellenzéki szavazók kétharmada úgy véli:

MAGYARORSZÁG MA MÁR DIKTATÚRA.

Ennek a véleménynek a jelentős aránya azért is figyelemre méltó, mert a felmérésben megszólaltatott ellenzéki választók a világnézetük és a politikai véleményük alapján nem egységesek. A jelenlegi helyzet megítélése is csaknem egyhangú:

A VÁLASZADÓK 94 SZÁZALÉKA GONDOLJA ÚGY, HOGY MAGYARORSZÁGON ROSSZ IRÁNYBA MENNEK A DOLGOK.

Azt, hogy az ellenzéki szavazók mennyire bíznak pártjaik győzelmében, jelzi, hogy csaknem minden második válaszoló már nem hisz abban, hogy a választások változást hozhatnak.


A demokratikus a megkérdezettek 45 százaléka szerint a Fidesz-kormány nem váltható le demokratikus úton. Vagyis

AZ ELLENZÉKI VÁLASZTÓK CSAKNEM FELE ÚGY VÉLI, ORBÁN BUKÁSÁHOZ DURVA ESZKÖZÖK KELLENEK,

a négyévenkénti szavazás ehhez már nem elég. Ami pedig az ellenzéki választók összetételét illeti, a válaszolók töbnbsége szocialista, szociáldemokrata volt. A második leggyakoribb világnézet a liberális, szabadgondolkodású volt.

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top