Politika

Zsepit elő, Tóth Gabinak durván nekimentek, a legújabb drámája még a kemény szíveket is megérinti – Ez egy kiba**ott tévéműsor….

thepost.hu

Elérkezett a Sztárban sztár leszek! első élő adása előtti utolsó válogató, amelyben Tóth Gabinak is döntenie kell, kit visz magával.

A Sztárban sztár leszek! eheti adásában Tóth Gabin és Pápai Jocin van a sor, hogy összeállítsák a csapatukat és eldöntsék, kikkel mennek az élő show-ba. Gabi csapatában azonban jóval több remek énekes volt annál, mint amennyi szék, így nem is volt meglepő, hogy már az első három produkció után beteltek a helyek.

A negyedik produkció Shane-né volt, aki Ed Sheeran egyik slágerét adta elő. Bár Gabinak nagyon tetszett az előadása azonban végül nem vitte magával az élő show-ba. Döntése után pedig annak ellenére, hogy megerősítést várt volna mentortársaitól azzal kapcsolatban, hogy jól döntött, Majka csak még jobban elbizonytalanította ebben. A vita pedig odáig fajult, hogy Gabi sírva fakadt.

“Ez egy kiba**ott tévéműsor” – vágta hozzá Gabihoz Majka, mikor arról kérdezte, azt várja-e el tőle, hogy ne mondja el a véleményét.

A felpaprikázott hangulatú jelenetet az alábbiakban nézheti meg:


forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top