Politika

Orbán elleni konzultáció jelent meg – Támogatja Ön, hogy a magyar közpénzeket és az EU-s támogatásokat is fideszes bűnöző….

thepost.hu

KAMU KONZULTÁCIÓ HELYETT

1, Szeretné Ön, hogy Magyarországot egy pszichopata köztörvényes tolvaj és gátlástalan fideszes bűntársai irányítsák?

2, Támogatja Ön, hogy a magyar közpénzeket és az Uniós támogatásokat is ez a szűkkörű, fideszes bűnöző banda nyúlja le?

3, Szeretné Ön, hogy a dilettáns és korrupt kormány jogsértő ámokfutása miatt a forint történelmi mélypontra süllyedjen, az árak, a magyar államadósság és a költségvetési hiány pedig az pedig az egekbe emelkedjenek?

4, Támogatja Ön azt, hogy kórházak, iskolák és lakások helyett stadionok, templomok és vadászházak épüljenek közpénzből?

5, Szeretné Ön, hogy a fideszes bűnbanda végleg szétzúzza a magyar jogállamiságot, demokráciát és kivezesse Magyarországot az Európai Unióból?

6, Támogatja Ön, hogy a fideszes oligarchák közpénzekből urizáljanak, orgiázzanak és drogozzanak luxus jachtokon, magánrepülőkön és helikoptereken, miközben az átlagos magyar állampolgárnak már bérletre és a rezsiköltségre sem telik?


7, Szeretné Ön, hogy a hitvány fideszes pártkatonák az élet minden területén, a bíróságokon, közhivatalokban, iskolákban és a színházakban is átvegyék a hatalmat?

8, Támogatja Ön azt, hogy Orbánék az aljas strómanjaik, fiktív szerződések és hamis válóperek révén külföldre menekítsenek sok ezer milliárdnyi magyar közpénzt?

9, Szeretné Ön ezt a gyalázatot némán és gyáván tűrni tovább vagy kész kiállni a jogaiért és gyermekei jövőjéért?

10, Támogatja Ön, hogy a gyalázatos orbáni diktatúra megdöntése után minden fideszes gazember felelősségre legyen vonva és el legyen számoltatva az utolsó forintig?

Dániel Péter –

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top