Politika

Orbán bekeményített: kiköveteljük magunknak a tiszteletet – jelentős súlyt képviselünk az európai gazdaságban

thepost.hu

Közép-európa egy jelentős gazdasági súlyt képvisel az Európai Unióban.

Szerintem nem lehet úgy beszélni velünk, ahogy az utóbbi időben ez néha előfordult. Nem csak azért, mert nem illik, mert rendes ember nem beszél így, vagy mert bizonyos európai normákat mindenkinek be kell tartani. Ezek is fontos szempontok. Hanem arról is szó van, hogy olyan súlyt képviselünk az európai gazdaságban, amely tiszteletet parancsol.

Úgyhogy kiköveteljük magunknak a tiszteletet. Ha nem fogjuk elfogadni, hogy valamelyik európai uniós más tagállam mondja meg például azt, hogy a magyar gyerekeket hogyan neveljük, az lehetetlen. Ez egy félreértése az európai helyzetnek.

Azt nem fogadjuk el, hogy bármelyik európai uniós ország azt mondja, hogy bármelyik közép-európai országot ő térdre akarja kényszeríteni. Szóval ennek a gyarmattartó tempónak ideje véget vetni. Ez nem megy. – mondta Orbán Viktor


forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top