Politika

Botrány: Csótányok között, 18 foknál hidegebb termekben tanulnak a diákok egy budapesti iskolában (+videó)

(Kiemelt kép: Jaschik Álmos Művészeti Szakgimnázium és Technikum/Facebook)

Az iskolában néha a tizenhét fokot sem éri el a hőmérséklet.

Egy szülő arról számolt be az RTL Híradónak, hogy 18 foknál hidegebb tantermekben, csótányok között kell tanulniuk a budapesti Jaschik Álmos Művészeti Szakgimnázium diákjainak.

Az iskolai diákjai által készített felvételeken az látszik, hogy csótányok lepték el az iskola folyosóját. Az apa a csatorna riportjában úgy fogalmazott:

“az iskolában néha a tizenhét fokot sem éri el a hőmérséklet, a tető beázik, az igazgatóság pedig azt kérte a gyerekektől, hogy vigyenek magukkal pokrócot”.

A riport szerint a szülők próbáltak segítséget kérni a tankerülettől, ám nem jártak sikerrel. Az RTL munkatársainak megkeresésére a tankerület nem válaszolt, de megszólalt az intézmény igazgatója, aki másképp látja a helyzetet: szerinte nincs hideg az épületben és rovarirtást is rendszeresen végeztetnek.

Videó:





Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top