Politika

DK: Akkora az üzemanyaghiány, hogy gyakorlatilag bármelyik kútról hiányozhat a benzin

nyugatifeny.hu

Varju László egy személyes történetet is elmesélt.

“Súlyos következményekkel jár az orbáni politika — 2022 novemberében országos üzemanyaghiány alakult ki Magyarországon. Mára nem csak kis települések, nem csak kis városok vonzáskörzete érintett, hanem akár a főváros is; és nem csak kiskutaknál hiányozhat a benzin és a gázolaj, hanem gyakorlatilag bármely kútról.”

— kezdte Varju László, a DK országgyűlési képviselője a hétfői videóját.

Elmesélte: ezt személyesen is tapasztalta, amikor a hétvégén tankolni szeretett volna. Csak

a hatodik próbálkozásra

sikerült benzinhez jutnia, öt kúton mondták azt neki, hogy elfogyott.

“Ha ez van Budapesten, akkor ez van az ország azon részein is, ahol kilométereket kell autóznunk azért, hogy egy másik benzinkutat találjunk, abban a reményben, hogy ott már tudunk tankolni.”

— mondta.

A DK szerint az Orbán-kormány alkalmatlansága már az ország működését veszélyezteti, mert így az emberek nem tudnak eljutni a munkába, iskolába, óvodába, áruk a boltokba, a mentők a következő beteghez.

“A DK szerint minden nappal, amikor Orbán Viktor a miniszterelnök, egyre közelebb fogunk kerülni az összeomláshoz.”

— jelentette ki.

Varju László szerint az üzemanyaghiány egyébként ismeretlen fogalom az egész Európai Unióban, és se a szankciókhoz, se a háborúhoz nincs köze, kizárólag Orbánék gazdaságpolitikájához.


Videó:

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top