Politika

Meglepő választ adott a kormány arra a kérdésre, hogy meddig marad a benzinársapka

nyugatifeny.hu

Vajon figyelmeztetés?

Egyre több helyen korlátozást vezetnek be a benzin és gázolaj tankolható mennyiségére, valahol nem is tudnak tankolni az autósok.

A MOL továbbra sem szállít kisebb, független kutakra, az exportra szánt mennyiséget is korlátozzák.

Magyar Ásványolaj Szövetség főtitkára, Grád Ottó szerint az ársapka ma már többet árt, mint használ, és a kormányzatnak el kell döntenie, hogy árat szabályozunk vagy üzemanyaggal látjuk el a piacot.

Balogh József energetikai szakértő úgy látja, hogy a kormánynak decemberben át kell gondolnia, hogyan tovább, mert így a fogyasztás tovább fog emelkedni, a finomító kapacitás azonban nem lesz elég.


Az ATV Híradója megkérdezte a Miniszterelnökséget, hogy terveznek-e változtatást az üzemanyagársapkával kapcsolatban az év végén, mire azt a választ kapták, hogy: január elsejétől csak akkor tudják fenntartani a benzinárstopot, ha az Oroszországból érkező kőolajszállítás zavartalan, a százhalombattai finomító pedig folyamatosan működik.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top