Politika

Itt a bizonyíték, hogyan seftel a Fidesz az EU-s pénzekkel (+videó)

nyugatifeny.hu

Több mint 20 millió forintért épült meg egy kis faszínpad.

A szemmel láthatóan nem akadálymentesített színpadot egyébként egészségileg károsult emberek számára hozták létre.

Több mint 50 ezer euróba került az a Magyarország egyik legkisebb településén megépített színpad, amely a rajta álló tábla szerint azért épült meg, hogy

egészségileg károsult emberek számára kreatív műhelyeket szervezzenek rajta.

A Gagyapátiban felépített Mosoly hídja nevű, fából készült színpadról Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő számolt be Facebook-oldalán.

A politikus a helyszínen arról tájékoztatott, hogy a színpaddal szemben, az út másik oldalán felépült egy ház, amely ugyanabból az anyagból, ugyanolyan tetőszerkezettel készült, mint a színpad. A politikus arra hívta fel a figyelmet, hogy nem nehéz kitalálni, hogy a 25 négyzetméteres színpad költsége miért emelkedett 51 ezer euróig, mostani árfolyamon számítva

több mint 21 millió forintig.

“Nem hiszem, hogy lesz még lehetőségem olyan videó elkészítésére, ahol egyetlen helyszínen tudok megmutatni egy egyértelmű lopást és azt is, hogy hova tűnt a pénz… A kamu szövetkezet kamu projektjét az osztrák televízióban is megmutattam”

— írta közösségi oldalán a politikus.

Videó:


(Hadházy Ákos/Facebook) | forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top