Politika

Kiderült az igazság: Pokolian bántak a Fidesz által betámadott Pankotai Lilivel a volt iskolájában

nyugatifeny.hu

Elérték a céljukat: a fiatal diáklány önszántából hagyta ott érettségi előtt a Cisztercit.

Hétfőn hivatalosan is a budapesti Alternatív Közgazdasági Gimnázium tanulója lett Pankotai Lili. A diáklány saját maga hozta meg azt a döntést, hogy elhagyja korábbi iskoláját, ott ugyanis nem szívesen vállaltak vele közösséget.

Pankotai Lilit akkor ismerte meg szinte az egész ország, amikor az október 23-ai tanártüntetésen elmondott egy saját slam poetry-t, pár trágár szóval tarkítva. A teljes kormánymédia össztűz alá vette. Iskolaigazgatója elhatárolódott tőle.

A pécsi lány két hete közölte, hogy elhagyja a Ciszterci Rend Nagy Lajos Gimnáziumot. Döntését, mint mondta, nagyban befolyásolta az iskolában kialakult légkör. De más oka is volt, amiért a távozás mellett döntött:

“(…) A nyomás, amit annak a célnak az eléréséért tettek rám, hogy önszántamból hagyjam el az iskolát.

Én nyilvánvalóvá tettem az igazgatóságnak az első megbeszélésen, hogy ugyanúgy, és ugyanitt szeretném folytatni a tanulmányaim. Sajnos, ez a későbbiekben sem sikerült, így kénytelen voltam távozni”.

– mondta. Azt is hozzátette, hogy atrocitások is érték:

“Például kiküldött az osztályfőnököm óráról. Ezután közölte az osztállyal, hogy velem nem hajlandó elmenni az osztálykirándulásra, így beszéljék meg velem, hogy én ne menjek, különben az egész osztályt nem viszi el.”


A szalagavatóval kapcsolatban is ilyen kijelentések voltak – tette hozzá. Szerinte nyilvánvalóvá tették számára, hogy nem szívesen látják ott:

“Az érzelmi sakkban tartás, megfélemlítés minden skáláját átjártam abban a 3 hétben, amit a beszédemet követően még eltöltöttem a Nagy Lajosban”.

Az iskolaigazgatója azt is közölte vele, hogy egy tanár kivételével senki nem akart vele együtt dolgozni. Kirúgni azért nem akarták, mert nem szerettek volna belőle mártírt csinálni.

(szabadpecs.hu) | forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top