Politika

Orbán államtitkár benyögte: az USA-ban már példaképnek tekintik a magyar kormányfőt

nyugatifeny.hu

Nagy a híre a konzervatív hősnek.

Orbán Balázs Facebook-oldalán írt róla, hogy a miniszterelnök kedden a Karmelita kolostorban fogadta az USA-beli konzervatív Heritage Alapítvány elnökét. A Miniszterelnökség parlamenti államtitkára szerint sokan szitokként emlegetik, hogy az amerikai konzervatívok számára példakép a magyar kormányfő, azonban véleménye szerint nincs miért szégyenkezni.

Orbán Balázs bejegyzését változtatás nélkül közöljük alább:

🇭🇺🤝🇺🇸 Orbán Viktor miniszterelnök kedden a Karmelita Kolostorban fogadta az amerikai konzervatív oldal legbefolyásosabb köz- és külpolitikai kutatóintézete, a Heritage Alapítvány elnökét, Kevin Robertset és delegációját.

A nyugati liberális médiában gyakran vádként hangzik el, hogy

az amerikai konzervatívok Magyarországra követendő példaként tekintenek.

Az angolszász országokban egyre inkább eluralkodó „cancel culture” és „woke” szélsőséges ideológiáival szemben ugyanis Magyarország alternatívát kínál, amely a nemzeti érdeket, a családok és a határok védelmét képviseli.

Hazánk úgy tud egy konzekvens jobboldali vízió mentén működni a 21. században, hogy jelentős eredményeket mutat fel. Ez pedig azt üzeni a tengerentúli konzervatívoknak, hogy

nem kell félniük a kultúrharc megvívásától,

és nem szabad feladniuk olyan hagyományos értékeket, mint a szuverenitás, a hit, a munka vagy a család.


(Orbán Balázs/Facebook) | forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top