Politika

Szijjártó Péter végre elárulta, miért bazsalyog Putyinnal az Orbán-kormány

nyugatifeny.hu

Nem bírta magában tartani.

Facebook-videót közölt Szijjártó Péter a NATO-országok tanácskozásáról, amelyben arról beszélt, miért tartja fent a kapcsolatot Oroszországgal a magyar kormány. A kisfilmjéhez annyit fűzött hozzá, hogy a tél közeledtével egyetlen kiút van csak a jelenlegi energiahelyzetben.

A külgazdasági és külügyminiszter elismételte a sokat hangoztatott mondatát, miszerint “Magyarország történetének legnagyobb humanitárius akcióját” hajtja végre a jelenlegi kormány. Ehhez példaként hozzáfűzte, hogy több mint 1300 közoktatási és -nevelési intézményben látják el a menekült gyermekeket.

Azt mondta: a segítségnyújtást addig folytatják, ameddig arra szükség van. Elmondta: már több mint egymillió menekült érkezett Ukrajnából.

Arról beszélt:

a jelenlegi tél “szörnyű, hatalmas humanitárius katasztrófát” tartogat,

amely nagyobb lesz, mint amit valaha tapasztaltunk. Éppen ezért szerinte kiemelt fontossággal bír a béke, amely szerinte “minden problémára megoldást kínál“.

Ki kell zárni minden olyan tényezőt, ami a háború eszkalációjához vezet

— jelentette ki. Ezután azt mondta: véleménye szerint

éppen emiatt kell fenntartania “legalább a stratégiai kommunikáció lehetőségét

Vlagyimir Putyin stábjával.

Még akkor is, hogyha tudjuk, hogy ennek a kommunikációnak a tartalma az nem közelíthet ahhoz, mint ami korábban volt


— zárta mondanivalóját.

(Szijjártó Péter/Facebook) |forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top