Politika

Deutsch kiakadt: a magyar baloldalt soha többé nem szabad a hatalom közelébe engedni

thepost.hu

A Fidesz EP-képviselője az ElkXrtuk brüsszeli bemutatóján fejtette ki a véleményét.

“Gyurcsány Ferenc utasítására a saját miniszterelnöki hazugságai ellen tiltakozók letörésére és a baloldali kormány ellen tüntetők megfélemlítésére tömegesen törvénytelen rendőri erőszakot alkalmaztak Budapest utcáin. Ezzel soha el nem évülő politikai és történelmi bűnt követett el Gyurcsány” – közölte Deutsch Tamás a Polgári Magyarországért Alapítvány Brüsszeli Képviselete és a Magyar Hullám Közéleti és Kulturális Társaság szervezésében tartott filmbemutatón Brüsszelben.

Elmondta, Brüsszel urai 2006-ban hallgattak és azóta is mélyen hallgatnak a jogállamiságot alapjaiban megrengető gyurcsányi erőszakkal kapcsolatban, nem a közös európai értékek védelmében és nem is a jog rendelkezései alapján cselekszik, hanem kizárólag a baloldali testvérpártiság véd- és dacszövetsége alapján jár el.

„A magyarokat, a jogállamiságot és a demokráciát egyaránt cserbenhagyó cinkos falazás és hallgatás a 2006. október 23-i Gyurcsány-féle rendőrterrorral kapcsolatban teljességgel hitelteleníti a brüsszeli bürokraták minden szövegelését a jogállamiságról” – mondta.


Végül közölte, a magyar baloldalt soha többé nem szabad még a hatalom közelébe sem engedni, mert máskülönben újra fegyvert fog a nemzetére.

(A hvg.hu nyomán) | forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top