Politika

Hidvéghi beleállt az ellenzékbe: A baloldal egyszerűen elhazudja a valóságot!

thepost.hu

A baloldal egyszerűen elhazudja a valóságot! – írta Hidvéghi Balázs, a Fidesz EP-képviselője kedden a Facebook-oldalán.

A kormánypárti politikus bejegyzésében kifejtette: Nicolas Bay francia és Jorge Buxadé spanyol európai parlamenti képviselők kedden újra “bátran kiálltak” Magyarország mellett. Élesen elhatárolták magukat a néhány héttel ezelőtti magyarországi LIBE misszió következtetéseitől.

“Elmondták, hogy az nem volt több mint egy politikai rágalomhadjárat Magyarország ellen” – szögezte le, megjegyezve: a baloldali képviselők egyetlen ténnyel sem tudták bizonyítani, hogy sérülne Magyarországon a jogállamiság. “Azért nem, mert nem is sérül” – emelte ki Hidvéghi Balázs.

Hozzátette: “erről azonban már sem a HVG nevű álhírportál, sem a hazája lejáratására mindig kapható Donáth Anna nem számolt be”. Az EP-képviselő szerint “ők kizárólag a LIBE misszió jelentéséről beszélnek”.


“Így hazudja el a baloldal a valóságot! Így szolgálnak ők külföldi érdekeket! Ne higgyünk nekik! Nekünk Magyarország az első!” – szögezte le bejegyzésében Hidvéghi Balázs.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top