Politika

Az agyad eldobod: Zalatnay Sarolta őrült ötlettel állt elő, ezt nem gondolhatta komolyan

Ellenszel.hu

Korábban az Ellenszél is beszámolt Zalatnay Sarolta Kossuth-díjra jelöléséről, és arról, hogy ezt a nívós díjat nem kellene egy börtönviselt embernek adni.

Most Cini továbbment. A 75 éves előadó filmet szeretne az életéből.

Amikor a jövőről és a legnagyobb vágyairól kérdezték a Mokkában, több dolgot is felsorolt. Amellett, hogy rendkívül boldoggá teszi a DR BRS-sel közösen feldolgozott dalának, a Várlak még-nek az óriási sikere, a jövőben további ilyen jellegű projekteken akar dolgozni, valamint egy nagy Aréna-koncert is kilátásban van.

„Még mindig szajkózom a magam régi kis mondókáját… hogy a film, az életemről szóló sorozat vagy film… remélem, az is megtörténik még ebben az életben” – tette még hozzá.

Az énekesnőt a kétezres évek elején jogerősen három évi, börtönben letöltendő szabadságvesztésre ítélték. Összesen 120 millió forint kárt okozó, többrendbeli, üzletszerűen, bűnszövetségben elkövetett csalás bűntettében mondta ki bűnösnek a bíróság.


Ez volna az, amit letett az asztalra? Erről kellene filmet forgatni? Ambrus Attilának sikerült, talán ő is kedvet kapott hozzá. Annyi biztos, hogy egy ilyen életrajzi film sok pénzbe kerül. Szólhat a fideszes haverjainak, kiderül, ér-e számukra annyit az életműve, hogy finanszírozzák. Közpénzből vagy saját zsebből? Erre van egy tippünk…

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top