Politika

Az Árnyékkormány azonnal haza tudná hozni az uniós forrásokat!

Kép forrása: MTI

Az #Árnyékkormány azonnal haza tudná hozni az uniós forrásokat!

– jelentette ki a Facebookon Dobrev Klára árnyékminiszterelnök.

Ha az Orbán-kormány az elmúlt hónapokat nem trükközésekre és aljas zsarolásra használja, hanem valódi munkára, akkor most nem fenyegetné a magyarokat minden idők legnagyobb uniós pénzmegvonása.

Szemben Orbánékkal az Árnyékkormány tette a dolgát. Olyan jogállamiságot helyreállító javaslataik vannak, amivel garantálható lenne az EU-s pénzek azonnali megindítása:

Ehhez csatlakozni kell az Európai Ügyészséghez, függetlenné kell tenni a bíróságokat és az ügyészséget, helyre kell állítani az Alkotmánybíróság jelenlegi, jogállamot korlátozó működését, a kiegyensúlyozott tájékoztatást és a sajtószabadságot.


Van alternatíva. És ha eljön az ideje azt is bebizonyítjuk, hogy az #EurópaiMagyarország mindenki számára valósággá válik – zárta sorait Dobrev Klára.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top