Politika

Botrány az Aldiban: elvették az ismert magyar szociológus krumpliját a kasszánál

Kép forrása: MTI

Élet Orbánisztánban.

Ma az Aldiban 8 db. krumplit tettem egy zacskóba a vasárnapi ebédhez. A pénztárnál kivettek belőle kettőt, mert csak egy kilót lehet venni

– kezdi történetét Vásárhelyi Mária.

De ez még nem minden: Orbánisztánban egy rakás áruból nem kap az ember, akkor sem, ha lenne rá pénze. Vásárhelyi Mária bejegyzése:

Az előttem álló hölgy két sapkás tejet és két olajat vett, tőle is elvettek egyet-egyet. A mögöttem álló úr azért panaszkodott, mert cukor egyáltalán nem volt.

Mindeközben a nem sapkás áruk ára 40 százalékkal emelkedett néhány hónap alatt. Ma már nálunk a legmagasabb az infláció egész Európában és csak most jön az “ereszd el a hajam”. 


Miközben máshol elindult lefelé az inflációs görbe, nálunk áprilisig megmaradnak az ársapkák és száguldanak az árak, (Bővebben ld. Kornai János: A hiány) Viszont mindeközben a miniszterelnök veje megvette Budapest legpatinásabb szállodáját, az MNB elnök fia pedig a Porsche gyűjteménye mellé New York egyik legdrágább luxus lakását. Magyarország jobban teljesít. Inflációban előre megyünk, nem hátra. Hajrá Magyarország! Hajrá magyarok!

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top