Politika

Ezért valakinek a fejét veszik – Véletlenül lebuktatták a Fidesz piszkos rendszerét!

Fotó: Rosta Tibor / MTI

Az már az EU előtt is egyre világosabb, hogy Magyarországon a pályáztatások miként működnek, épp ezért tartják vissza a támogatásokat. Hadházy Ákos viszont egy olyan ügyre bukkant, mely ismét rávilágít a rendszer hibáira!

Az ellenzéki politikus a közösségi oldalán számolt be róla, hogy a magyar kormány próbálja elhitetni az unióval, hogy minden pályázati elbírálás tisztességes és független a politikától, azonban egy önkormányzati bejegyzés most minden eddigi törekvésüket dugába döntheti.

Az ügy főszereplője Erdős Norbert, akinek egy bejegyzésben köszöni meg a kaszaperi önkormányzat, hogy az a Magyarországnak még meg sem ítélt EU-s pénzekből “elintézett” egy kis darabot.

Hadházy szerint “ez magának a piszkos rendszernek a lebuktatása,

AZAZ ANNAK BEVALLÁSA, HOGY NAVRACSICS HIÁBA CSÚSZUNK-MÁSZIK AZ EU-S MILLIÁRDOKÉRT, MINDEN VÁLTOZATLANUL MARADT A RENDSZERBEN.”

Az ellenzéki politikus kiemeli, hogy az EU-s pályázatok elbírálása során egy képviselőnek sincs beleszólása abba, hogy ki kapja meg a támogatást, ugyanis azt egy független, bírálati szempontok alapján működő rendszer választja ki.

“A falu azért mert ilyet posztolni, mert természetesnek veszi a velejéig korrupt rendszert, ahol a helyi országgyűlési képviselő “jóságán” múlik, hogy kap-e a falu pénzt, vagy nem” – írja bejegyzésében Hadházy Ákos, aki szerint a jóság csak azon múlik, hogy egy falu a fideszre szavazott-e a választásokon, vagy nem.


A független országgyűlési képviselő szerint ez a lebuktató bejegyzés is megmutatja, hogy “így fog ez menni továbbra is, ha az EU lesz olyan ostoba, hogy EU Ügyészség nélkül ad nekünk pénzt”.

Forrás: Facebook.com / Hadházy Ákos



Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top