Politika

Hatalmas fordulat: Orbán Viktor korrupcióellenes harcot hirdetett

nyugatifeny.hu

Ezt is megértük!

Ideje, hogy lecsapoljuk a mocsarat itt, Brüsszelben

— jelentette ki Orbán Viktor csütörtökön a Facebook-oldalára feltöltött videóüzenetben.

A miniszterelnök azt állította, hogy az Európai Unió brüsszeli csúcstalálkozójára rányomta a bélyegét az a tény, hogy “letartóztatták az Európai Parlament baloldali alelnökét korrupciós vádakkal“.

A kormányfő kijelentette: “mindenki tudta“, hogy Brüsszel tele van korrupciós ügyekkel, de “most már olyan szintet ért el a dolog“, hogy a rendőröknek is intézkedniük kellett.

A korrupciós botrány megrengette az európai intézményeket, folyamatosak a házkutatások, eurómilliókat foglalnak le a rendőrök, és mindenki azt találgatja, mely brüsszeli politikusok lehetnek még érintettek

— jelezte Orbán Viktor. Ezt követően hozzátette: “sokak szerint” a szálak a legmagasabb szintekig is elvezethetnek — bár nem árulta el, kikre gondolt.

A miniszterelnök közölte: csütörtökön meghallgatták az Európai Parlament elnökét a képviselőkkel és kollégáival.

{F}elszólítottuk, kezdeményeztük,

hogy a brüsszeli korrupciós botrány mély és átfogó kivizsgálása történjen meg“.


(Orbán Viktor/Facebook/MTI) | forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top