Bulvár

Sebestyén Balázs a magánéletéről vallott: „Ez maga volt a földi pokol”

Fotó: Ringier

Sebestyén Balázs fia már 13 éves, ám édesapja elárulta, kicsinek volt, hogy feladta a leckét szüleinek.

 

A Balázsék szerda reggeli rádióműsorában az volt a téma, hogy van egy 49 éves anyuka, aki még mindig egy ágyban alszik tizenéves gyermekével. Ezzel kapcsolatban pedig felmerült a saját magánéletük is, Balázs elárulta, hogy nagyobbik fia, Benett alaposan feladta a leckét az alvással.

 

– Maradjunk annyiban, hogy ez maga volt a földi pokol. Minden létező dolgot kipróbáltunk, de alig valami működött, és ha valami igen, akkor is csak rövid időre bizonyult hatásosnak. Egy idő után például rájöttünk, hogy a monoton zajokra el tud aludni. Sokszor álltam a fürdőszobában éjjelente, a folyó víz mellett és még többször ültem az autóban, körbe-körbe furikázva, miközben vártam, hogy Benett elaludjon végre a hordozóban. Ha pedig ez megtörtént, azonnal parkolóhelyet kerestem és én is aludtam – mondta Balázs, szúrta ki a life.hu.


A műsorvezető azt is hozzátette, annyira fáradt volt, hogy még a piros lámpánál is szunyokált egy kicsit.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top