Politika

Orbán Viktor az EU-csúcs helyszínéről – Dühösen jelentette be a miniszterelnök: Ideje, hogy lecsapoljuk a mocsarat itt, Brüsszelben

Fotó: Facebook

Orbán Viktor Brüsszelből, az uniós csúcsról jelentkezett be csütörtök este.

Kemény hangú videós Facebook-posztjában célzásokat tett Eva Kailire, az Európai parlament korrupció miatt letartóztatott alelnökére és a jelenleg Brüsszelben folyó vizsgálatokra. Kailiről itt írtunk részletesen, tinédzser kora óta a politikában van, szépségével mindenkit elbűvölt, egészen mostanáig. Most már gyűlölet tárgya Európában.

Orbán így beszélt a Kaili-jelenségről:

„Ezt is megértük, itt vagyunk Brüsszelben, az Európai Unió csúcstalálkozóján. Erre az uniós csúcsra rányomja a bélyegét az a tény, hogy letartóztatták az Európai Parlament baloldali alelnökét korrupciós vádakkal. Mindenki tudta, hogy Brüsszel tele van korrupciós ügyekkel, de most már olyan szintet ért el a dolog, hogy a rendőröknek is intézkedniük kellett. A korrupciós botrány megrengette az európai intézményeket, folyamatosak a házkutatások, eurómilliókat foglalnak le a rendőrök és mindenki azt találgatja, hogy mely brüsszeli politikusok lehetnek még érintettek, Sokak szerint a szálak a legmagasabb szintekig is elvezethetnek. A mai napon meghallgattuk az európai parlament elnökét. Fölszólítottuk, kezdeményeztük, hogy a brüsszeli korrupciós botrány mély és átfogó kivizsgálása történjen meg. Ideje, hogy lecsapoljuk a mocsarat itt, Brüsszelben.”


Orbán Viktornak különösen jókor jött a hatalmas brüsszeli lebukás, mármint Eva Kaili és társai lebukása. Hisz épp a brüsszeli bürokraták azok, akik az uniós pénzeket féltve korruptnak nevezik a magyar kormányt.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top