Politika

Döbbenetes leleplezés – Orbánék megpróbáltak mindenkit átverni!

Fotó: Máthé Zoltán / MTI

Hadházy Ákos a közösségi oldalán rántotta le a leplet az Orbán-kormány legújabb és talán legnagyobb hazugságáról, mely az uniós forrásokkal kapcsolatos!

A független országgyűlési képviselő szerint az elképesztő fordulatról már az egyik leghíresebb nemzetközi hírügynökség, a Reuters is beszámolt, mely szerint

AZ EURÓPAI UNIÓ A MAGYARORSZÁGNAK JÁRÓ TELJES TÁMOGATÁSI ÖSSZEGET BLOKKOLJA!

Hádházy kiemeli: nem tudni, hogy ez valóan fordulat-e, vagy csak Navracsics felejtett el egy apróságról beszámolni, amikor tettetett jókedvvel küldött győzelmi jelentést; azonban szerinte a Fidesz egyik leggerinctelenebb politikusa néhány napja a megállapodásról, teljes sikerről beszélt, de most kiderült, hogy az egész hazugság!


Az EU csak azokat a célokat fogadta el, melyek arra vonatkoznak, hogy mire költené Magyarország az uniós pénzt, azonban a teljes összeget visszatartja mindaddig, amíg nem teljesül néhány nagyon komoly feltétel – írja bejegyzésében az ellenzéki politikus, aki szerint ezek a feltételek egyáltalán nem lennének elegendőek ahhoz, hogy valóban csökkenjen a korrupció, vagy jogállamról beszélhessünk Magyarországon, azonban vannak közöttük olyanok, amelyek gyengítenék a rezsim túlhatalmát és ezért fájnának Orbánnak.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top